Maskeradbal

Elisabeth, Anna, Jag, Lina, Eva, Lai-Yin, Elin och Emelie var på maskeradbal i fredags :) Först var vi hemma hos Lina och förfestade lite och fixade masker och sånt. Sen bar det av till studenternas hus och en kväll med buffé och dans. Här är lite bilder:


        


 <-- Har man skoskav får man gå baklänges.

        

Snart sommar

Hejhej!

Nu ska jag snart maila in vfu-reflektionen och det kommer bli lite lugnare framöver. Om 1,5 vecka har jag sommarlov! :) På fredag ska jag o ett gäng tjejer gå på maskeradbal. Ska bli skoj!

Helgen har varit bra! I fredags lagade jag och Oskar en mysig middag tillsammans. Det blev hasselbackspotatis, fläskfilé och rosépepparsås :) Mysigt. I lördags jobbade jag och sen passade jag på att sola när jag kom hem. Gick bara att sitta en halvtimma för sen började jag bli röd. Vi fem-tiden kom Dan, Eva och Ella till och oss och vi lagade en god wok tillsammans. Det var kul att träffa dom igen. På söndagen åkte jag till Lerum på mors dag-middag och firade min goa mamma.



     
Här är några bilder från balkongen som blivit sommarfin :)


Idag opererar Oskar bort halsmandlarna. Hoppas allt går bra och att han inte får alltför ont sen... Tänker på dig.

Seegt

Usch sitter med min vfu-reflektion nu.. Har ingen lust, vill göra allt som inte har med den att göra. Plantera blommor till exempel, det var mycket roligare :) Ska lägga upp lite bilder sen när allt är klart.

Ska bli skönt när reflektionen är klar och seminarierna är klara. Då är det nästan bara gestaltningen kvar innan sommarlovet :) Nu väntar jag bara på att sommarvädret ska komma tillbaka igen :)

Kram o hej!

Helgen som gick

Hejhej!

Dags för en liten uppdatering... Vfun är nu slut och jag har lärt mig massor. Känner mig säkrare i lärarrollen nu än tidigare och det känns skönt att börja samla på sig en bank av material och lektionsplaneringar. Har också provat på att göra och bedöma läxförhör och att ha muntliga prov i religionskunskap.

I skolan är det mycket att göra de kommande tre sista veckorna: tre böcker ska läsas, en vfu-reflektion ska skrivas och en gestaltning ska planeras. Men men, ska försöka att inte stressa upp mig utan göra det jag hinner bara. Har stressat tillräckligt de senaste veckorna.

Helgen har varit bra! I fredags var jag och Oskar på bio och såg Varg. Den var bra. I lördags åkte vi till Elin och Oskar fixade hennes internet som krånglat, så nu funkar det! :) Han är så duktig! Sedan träffade jag Lena och vi gick på stan. Efter det åkte jag o Oskar på inflyttningsfest hos Sofia i klassen, det var skoj! Sedan åkte jag till Henriksberg och dansade loss med Lelle, Lena och Jessika :) De spelade massa gamla hits och schlagerlåtar, alltid kul att dansa till :)

Idag har jag fikat med Lelle och Lena, shoppat en skjortklänning och rättat läxförhör. Nu ser jag o Oskar på film, det gäller att va effektiv o göra många saker samtidigt :P

Maj

Här kommer lite bilder från helgen i blekinge. Det var full rulle med 60-års kalas för min moster och sedan dop för mitt kusin barn Erik. Vi var ute i naturen och fotade en del också, sommarn är påväg på riktigt nu :)


       


  <- Min snygging!      På kalaset

 Jag hittade en rolig keps i stugan :)


Idag kommer min bror hem från Tyskland :) Han ska redovisa sitt ex-jobb så han är hemma fyra dagar. På lördag blir det familjemiddag i Lerum. Ska bli kul att träffa honom igen. Det var fyra månader sen nu.

Vfu

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Har haft mycket att göra med vfun och planera lektioner. Har haft tre hittills nu och alla har gått bra :) Har en klass i islam och en klass i buddhism. På måndag kommer Irene och kollar så jag hoppas jag får till en bra buddhismlektion då. Har ju nya handledare nu och jag tycker dom är jättebra!! :) Det är väldigt roligt att va ute på vfu, jag lär mig jättemycket varje dag. Har en hel del att förebeda dock så ibland har det kännts lite stressigt. Men det ordnar sig. Tänk sen när man ska ut och börja jobba sitt första år, då kommer man verkligen ha mycket att göra. Man får försöka ladda upp en bank med lektionsplaneringar och uppgifter så gott det går nu så man har lite att använda då.

Igår var det valborg och då var jag hemma hos Malin, tillsammans med Linda och Kristina. Vi satt på Malins balkong och åt rostbiff och potatissallad, det var mysigt. Vi hade egentligen planerat att grilla någonstans men vädret var inte så roligt så balkongen kändes som ett säkrare alternativ.

Ikväll ska jag hem till Emma och se hennes lägenhet. Sen ska vi fira Emmas och Cissis födelsedagar med :)

Imorgon åker till till Blekinge och hälsar på släkten. Min moster Inger fyller 60 år och mitt kusinbarn ska döpas. Hela familjen ska med :) (utom Jonas då).

Ha det bra allihop! Kram

RSS 2.0