Indienplaner!

Hej på er!

I lördags kväll och söndags var ju Lina här! Det va jättemysigt! Vi satt och pratade, gick en promenad, slappade och lagade tacos. Vi hann planera en del för Indien med! Vi har bestämt en preliminär restur nu :D Vi kommer troligen landa i Delhi, åka till Agra och se Taj Mahal, sedan till Jaipur, sen till Punjab eller Amritsar och se siker, sedan till Dharamsala och stanna där ett tag bland de tibetanska buddhisterna, sedan till Varanasi (hinduismens heligaste stad) och se Ganges och alla pilgrimmer. Så vi kommer i så fall få se både hinduism, sikhism, buddhism och kanske även islam. Sen hoppas vi även kunna avsluta på nåt gött ställe där man kan sola och bada också :) Känns så kul att ha börjat planera, det känns mer verkligt då!

  
  

I lördags träffade jag också Malin, Sanna och Kristina och vi hängde i stan i solen och hade det bra. Käkade sushi på gräset i Bältesspännaparken, gick på café och slutade på Klubb Social på Magasinsgatan innan jag mötte upp Lina.

Nu är det bara föreläsning imon och sen är det fyra dagars valborgsledigt :) Jag ska åka ner till Malmö och hälsa på Kicki tillsammans med Cissi. Ska bli skoj!


Liten update

Hejhej!

Ett tag sen jag skrev nu, har inte orkat.. :)  Saker som hänt sen sist: Grillning vid humanisten med Lelle och co och sen såg vi Madagaskar 2 (rolig) hos henne, grillning här med Carro o Rickard, sett en vårkonsert med Malins kör, pluggat om EU-ekonomi, blivit förkyld igen mm.

Har inte tränat regelbundet på två månader nu pga förkylningar o sånt så det är lite segt. Är anmäld till vårruset dessutom..

På lördag kommer Lina hit!! Hon ska på en möhippa o sen ska hon sova här o va här hela söndagen, ska bli jättekul!! :D

Hej så länge


Påskhelgen

Hej!

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har varit bortrest över påsk och sen jag kom hem har jag suttit o kämpat med en seminarieuppgift ända tills nu.

Var nere i blekinge innan påsk på min morfars begravning. Det blev väldigt fint. Min kusin som läser till präst var delaktig i gudstjänsten och några av oss barnbarn sjöng en sång tillsammans. Det var många som kom på begravningen och alla blommor nedanför och alla fina tal som hölls vittnar om att han var en väldigt omtyckt man.



Dagen efter åt vi frukost i morgonsolen på verdandan till vår sommarstuga. Det var mysigt, man fick nästan lite sommarkänsla.
 

Sen åkte vi hem till Lerum för att fira påsk. Kul att vi var hela familjen, det är ju inte så lätt längre när Jonas o Alexandra bor i Tyskland.
   

Hann även träffa mina barndomskompisar Emma, Kristin och Cecilia på en middag - jättekul! Dagen efter träffades vi alla utom Emma och solade hos Cissi :)


Jag och pappa hann gå en promenad till min gamla ridskola också. Jag har inte varit där på 2,5 år så det va jättekul att komma dit igen och se hästarna! Det var många nya men jag kände nog igen hälften iaf.
 Pappa och Toy som är en av ponnyhingstarna.
 Seren som alltid var jättesnäll och lydig
 Söta dom är
 Inte minst min favorithäst Fantasie! Saknar lektionerna med henne. När jag har bil nån gång i framtiden ska jag börja rida igen :)

Bilder från helgen

Hejsan!

Här kommer bilder från vad som hänt i helgen

  Såg två paddor när vi va på promenad.
 
 

   I skatås finns ett ställe där man klätt ut små kullar till figurer :) Kan tänka mig att det är nån förskola eller så som gjort det.

  Doffer och Oskar

  Man såg ända till centrum från ett topp vi stod på. Ser ni läppstiftet?

  Dags att göra sushi! :) Blev jättegott!

  

Igår kväll var jag på vinkväll hos Pernilla. Det va jättekul att träffa alla igen, riktigt länge sen nu (förutom emelie som jag träffar på vfun). Vi åt ost och kex och sen spelade vi spel.
   



   
Idag har jag varit duktig och tvättat och oljat in trallen på balkongen, är väldigt nöjd att att ha fått det gjort. Första bilder ser ni det nytvättat och andra bilden inoljat. Rätt stor skillnad i lyster.

Snart ska jag hem till Malin på lite söndagsfika :)

Hejdå

Sol och vår

Hej!

Idag är det fint väder och Oskars kompis Doffer kommer hit. Vi ska gå en foto-promenad ute i solen och sen ska vi göra egen sushi! Ikväll ska jag o Emelie till Elisabeth på vinkväll. :)
Det kommer nog lite bilder senare från dagen och kvällen. Imorgon ska vi för övrigt grilla för första gången i år! Vi har en fläskfilé som väntar i kylen.

Sommarjobbssökandet har löst sig! Får nästan 8 veckor på mitt gamla jobb, så det känns bra! Skönt att slippa lägga mer tid och energi på letande, jobbansökningar osv.

Hoppas solen kommer till balkongen snart..


Hej så länge

RSS 2.0