Restaurang och bio

Igår var jag och Oskar på indisk restaurang, Maharani. Vi kände för att lyxa till det lite och att fira en mysig sommar. Vi åt jättegoda kycklingrätter med ris och naanbröd med smält ost på :)  Till efterrätt var det nöt- och saffransglass med mangosås. Jättegott! Och det var jättemysigt också :) Efteråt gick vi på bio och såg Arn, den var bra. Så det var en riktigt lyckad kväll med min älskade pojke. En bra avslutning på sommaren.

       


Har oljat balkongen idag, så nu är den fin i färgen igen. Den hade blivit så matt innan. Har varit så skönt att va ledig en vecka och bara kunna pyssla här hemma. Har fått gjort massa saker: rensat kläder i garderoben, rensat bland skorna, tvättat balkongen, dammat, städat, lagat mat, bakat, hängt upp tavlor mm. Avslutade veckan med att åka hem till Malin som är hemma igen :) Vi lagade kikärtsgryta och såg på film.

Imorgon börjar skolan och samhällskunskapen. Då blir det ny klass också. Hoppas det finns några trevliga att lära känna :)

Hej så länge!

Sovrums-make over

 
Ny canvas ( = foto på målarduk) som hänger ovanför vår säng. Bilden tog vi på Island vid Gullfoss-vattenfallet.


Förstoring på ena väggen med blommor från botaniska i gbg.


Och så en ny matta på golvet med.

Kul med lite nytt i lägenheten! :) Och framför allt till sovrummet som varit det rum som fått minst uppmärksamhet innan.
Nu kommer snart Oskar hem, han har jobbat sin sista dag nu :) Då ska vi fira med lite mys vid tvn. Och imorgon blir det restaurang och Arn-bio. Man får ju mysa till det ibland :)

En ledig vecka :)

Hej på er!

Nu har jag ledigt en vecka innan skolan börjar, det är så skönt! Ska ta det rätt lugnt och njuta av att ha tid till att bara slappa och sånt. Sen ska jag försöka få gjort lite småtråkiga ärenden som bara skjutits upp tidigare.

I helgen var jag och Oskar på kräftskiva i Jonsered med Johanna Strauss och henne kompisar. Det var jättekul! Vi var drygt 20 pers som åt kräftor, sjöng sånger och lekte lekar. Jag gillar kräftskivor, det känns lite extra speciellt eftersom man bara har det en viss tid på året.

   
Vi leker memory när alla kommit. Johanna och Angelica på bilden bredvid. Sedan hugger vi in på maten.

     

   
Värden för kvällen fick en kungakrona och var allsmäktig större delen av kvällen. 

      <- nån skum dans.. :)

     <- Min snygging :)


På söndagen var jag och min familj på mitt kusinsbarns dop i Väröbacka. Efter dopet bjöds det på middag på ett gästgiveri.

  


Nu skiner solen ute så jag ska nog sätta mig på balkongen en stund. Hej så länge!

Haircut

Ny frisyr, kanske inte så står skillnad med har skaffat en sned lugg nu :)


Nya skor

 

 

Way out West

Hejhej!

Nu har jag, Lena, Kicki och Sofia varit på way out west i slottskogen. Jag o Lena såg bland andra Håkan Hellström, Sahara Hotnights, Sigur Rós, Franz Fredinand, Mando Diao, Broder Daniel, Silverbullit och lite Neil Young. Vi har även hunnit med att dansa loss på Sticky och Uppåt framåt. Så det har varit några lyckade dagar :) Som tur va slapp vi regn för det mesta också!

       

      

    



Nu blir det jobb i fotoaffären i två veckor till. Sen har jag ledigt en vecka innan skolan och samhällskunskapen drar igång.

Botaniska trädgården

Här kommer lite bilder från när jag och Malin var på botaniska trädgården och fotade. Det var jättemysigt. Vi avslutade med att lägga oss på en filt och äta melon och bara slappa :)



   

      

     

RSS 2.0