Sofia bakar

Hej hopp

Nu är föräldrarna i USA och jag får ha deras bil så länge, väldigt skönt! Man kommer hem lite snabbare från jobbet då. I onsdags passade vi på att åka till Ikea och köpte till grejer till lägenheten: skohyllor, glas, tallrikar, badrumsmatta mm..
Idag kommer Elin, Andreas, Jonas och Alexandra hit på fika så jag har bakat morotskaka. Kul att få ihop en träff med allihop, det är ju inte så lätt nu förtiden när Jonas o Alex bor i Tyskland.

Idag kom jag äntligen ut på en springtur, för första gången på flera månader... Jag var röd som en tomat i ansiktet efteråt men jag är väldigt nöjd med att jag tog mig ut iaf. Efter det låg jag och solade/låg inlindad i en filt på balkongen och fick lite sommarfeeling igen :) Det har ju varit så trist väder nu så länge och björkfröna flyger i luften så sommarstämningen jag hade för några veckor sedan har avtagit rätt rejält. Jag hoppas det hinner bli lite fint igen innan skolan börjar, gärna v 34-35 när jag är ledig ;)

Ha det bra!

------

En liten uppdatering, här kommer bilder från kvällen:

   

Blekingeveckan

Nu var det verkligen längesen jag bloggade..har ju varit i blekinge en vecka och sedan jobbat en vecka och på kvällarna har jag varit för trött för att vara kreativ ;) Veckan i blekinge var skön. Först var på min kusin Hannas 30-års fest och var ute o dansade hela natten med henne, Josefin och Patrik. Vi har aldrig festat ihop innan så det va skoj! Både jag och josse var inne på det här med fuldans.. ;) Annars har jag slappat mycket de första dagarna och en heldag vid skärsjön blev det också som tur var, och även lite allsång i Hoglands park. :) 

I mitten på veckan kom Oskar och jag blev så glad!! Hade vart rätt så ensam i stugan tills dess för pappa målade huset
och mamma var mitt uppe i bodelningen. Det va mysigt att få lite semester tillsammans där nere. Vi åkte in till Karlskrona och åt glass på Glassiären (vilket innebär ca 7 kulor), shoppade lite, andra dagar läste och bakade vi, sen på lördagen åkte vi in på marknaden Tosia bonnadan och fyndade! Då hade Elin kommit också =)

Vi var också på moster Eleonoras 38-årskalas så då var många i släkten samlade. Eleonora bjöd självklart på underhållning med sång och lite dans :) Hela vistelsen i stugan avslutades med att röja på vinden för att göra plats för alla nya möbler som vi skulle ta hem från mormor och morfars gamla hus. Det var mycket damm och spindelnät som dammsögs upp vill jag lova. Oskar och mamma var jätteduktiga och organiserade om allting så att det blev massor av plats över.



  
  
  <- Vi har gjort egen flädersaft :)
  
  


Away


Nu sticker jag till blekinge och stannar där tills måndag 13/7. Hej så länge!

RSS 2.0