Sommarlov!

Hej!

Nu har jag sommarlov sedan en vecka tillbaka, det är så skönt! Vädret har varit jättefint enda fram tills idag, så idag blir det shopping med Malin :)

I helgen var jag hos min kusin Tilda i Kristianstad :) Det var hon, jag, Emma, Jossan, Johanna och Linn som var där och vi hade jättekul. På fredagen åt vi tandorikyckling och ris och sedan gick vi ut och dansade tills stället stängde :) Det va en bra dj så vi dansade som bara den hehe.. På lördagen åkte vi till Åhus och solade o badade vid en vit sandstrand. Jättehärligt! Och det var faktiskt inte kallt i vattnet utan riktigt skönt. På kvällen kom Linn och vi åt tacos och slappade i Tildas lägenhet. På söndagen bjöd Tilda o Johanna på plättar till frukost (à la mormor) och det var riktigt gott. Sen var det dags att åka hem för min del.

     

     

  



Igår lade jag det sista av vårt trägolv på balkongen! :) Det blev jättesnyggt och mycket mysigare att gå på.

  

Badat!

Nu har jag tagit årets första dopp! Det var faktiskt skönt i vattnet. Har legat vid Härlanda tjärn idag tillsammans med Elin och Andreas. Vädret har varit helt underbart och det ska fortsätta vara fint hela veckan verkar det som :) Har ätit nypotatis, matjesill och gräddfil både igår och idag så nu känns det verkligen som sommar.

Satt och läste om vår islandsridtur innan, det ska bli så kul! Den är på 5-6 ridtimmar. Så här står det om turen:

"Turen till Reykjadalur bjuder på en spännande dag i Islands omväxlande natur. Räkna med storslagna vyer! Vi ser bland annat ut över Västmannaöarna och har också utsikt mot sjön Thingvallavatn omgiven av blånande berg. Vi töltar på mjuka ridstigar och låter hästarna söka sin väg över vulkanen Hengills lava. Så öppnar sig en dalgång framför oss, och vi ser de fantastiska klippformationerna som omger Reykjadalur. Heta källor bubblar spöklikt och i dalens varma bäck tar vi oss ett dopp. Glöm inte badkläder! På vägen tillbaka till Hveragerdi har vi återigen en hisnande utsikt; först mot vattenfall och mäktiga berg, senare över byn, slätten och ända ut till havet. Ett unikt tillfälle att uppleva variationerna i Islands natur. Lunch under turen ingår i priset." (www.heklatravel.se)

Låter ju helt perfekt :) Hoppas det blir fint väder.


RSS 2.0