Hejsvejs

Hej på er!

Idag skulle vi egentligen haft middag med Eva och Dan här men Dan (Oskars pappa) var förkyld så det får bli en annan gång. Imorgon däremot vankas det fest! Vi blir rätt många, typ 30 pers eller fler. Ska bli roligt :) Det blir en riktig kalashelg eftersom jag o Oskar fyller år så tätt. Så på söndag kommer mamma, pappa och Oskars mamma hit på middag :)

Har äntligen börjat bli klar med hemtentan. Den handlar om hur värdegrunden ska tolkas i skolan, och jag valde fallet som handlar om förbud mot niqab och andra former av slöja i skolan. Det var en intressant uppgift även om jag blev lite trött på att vi behövde använda så många olika källor, vissa passade bättre än andra om man säger så.

Har ju förresten varit i Blekinge förra helgen. Vi hälsade på mostrar och kusiner, gick på stan i Karlskrona och hade myskväll i stugan framför brasan :)


(Jag lärde mig hugga ved också! Och den rätta tekniken för att göra en brasa, det va på tiden)


Här är en höstbild från en promenad i tisdags

Höstpromenad runt sjön

Bilder från höstens första fotopromenad. Solen värmde faktiskt fortfarande :)















Nu är jag hungrig och sitter och väntar på att Oskars kalops ska bli klar :)

Dagens kommentar


Rast från föreläsningen och jag plockar fram mitt bananfodral för lite "fruktstund".

- Varför har du med dig en dildo till skolan?? hörs genast från en förvånad kille längre bort





Tjejfest


Hejhej! Igår var jag på tjejfest hos Malins kompis Johanna. Det va trevligt, alla hade med sig nåt gott så det blev helt fullt på bordet av grejer. Efteråt var det utgång men jag va så himla förkyld och hade ont i ena lungan så jag vågade inte riskera att bli sämre, så jag o Sanna tog bussen hem sen. Men det va en trevlig kväll :)

  
Några av tjejerna från kvällen

Idag skulle jag egentligen gått på inflyttnings- o födelsedagsfest hos Sofia P, men jag får skippa det tyvärr.. Måste prioritera att bli frisk känner jag, efter 3 veckors ihållande förkylning och ännu mer lungvärk. Men Elin o Andreas ringde innan och de kommer hit sen så vi ska äta tacos och se på fotbollen :)

Hej svejs så länge ;)

Disciplin?

Jag har blivit så himla slö.

På morgonarna (lustigt ord) vaknar jag när Oskar går upp vid sju. Jag somnar om och vaknar när klockan ringer vid nio. Då har jag redan sovit 9 timmar. Trots detta snoozar jag 10 min. Sen 10 min till. Oj hann jag somna om? Nu ringer klockan igen... Och så håller det på så, tills jag snoozat i en timma...

Eller det här med städning. Har behövt dammsuga hur länge som helst nu och det är min tur. Säger dag efter dag att men idag ska jag iaf göra det. Istället hamnar jag vid datorn och slösurfar och tiden rinner iväg. Sen är det ju dags att ta itu med plugget så då glöms det där med städning bort. Slutsats: det är fortfarande dammråttor längs väggarna.

Även pluggandet skjuts upp emellanåt. Häromdagen tog det 5 timmar innan jag fick tummen ur och läste de sista 8 sidorna jag hade kvar på kapitlet.

Har ni några tips som kan kicka igång mig igen? =)




Pizza och rosor

God kväll!

Min fredagskväll har bestått av Idol och jättegod pizza med Oskar. Tycker Mariette var bäst, och jag fattar inte alls vad Camilla höll på med när hon speedade upp Halleluja. Kändes bara pinsamt.

Har fått röda rosor av min darling idag :) Han ville pigga upp mig nu när jag är hemma och har ont. Så gulligt av honom <3

Har kommit fram till att Alvedon brus funkar bra mot ryggvärken, yesyesyes!! Då kanske jag kan genomlida dagarna fram till läkarbesöket.

Vad har ni haft för er?

Kram

RSS 2.0