Restaurang och bio

Igår var jag och Oskar på indisk restaurang, Maharani. Vi kände för att lyxa till det lite och att fira en mysig sommar. Vi åt jättegoda kycklingrätter med ris och naanbröd med smält ost på :)  Till efterrätt var det nöt- och saffransglass med mangosås. Jättegott! Och det var jättemysigt också :) Efteråt gick vi på bio och såg Arn, den var bra. Så det var en riktigt lyckad kväll med min älskade pojke. En bra avslutning på sommaren.

       


Har oljat balkongen idag, så nu är den fin i färgen igen. Den hade blivit så matt innan. Har varit så skönt att va ledig en vecka och bara kunna pyssla här hemma. Har fått gjort massa saker: rensat kläder i garderoben, rensat bland skorna, tvättat balkongen, dammat, städat, lagat mat, bakat, hängt upp tavlor mm. Avslutade veckan med att åka hem till Malin som är hemma igen :) Vi lagade kikärtsgryta och såg på film.

Imorgon börjar skolan och samhällskunskapen. Då blir det ny klass också. Hoppas det finns några trevliga att lära känna :)

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

ja, hopas att du får trevliga roliga klasskamrater.. annars får vi ses på humanisten:) det gör vi säkert ändå hopas ja! kram

2008-08-31 @ 22:18:55
URL: http://elisabethsimonsson.blogg.se/
Postat av: Mamma

Nu har jag äntligen tittat på dina fina bilder.Imponerad av att du t o m kan få bra bilder långt från en scen. Kram mamma

2008-09-01 @ 22:34:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0