Har varit en sjukling

Hejsan!

Nu var det riktigt länge sen jag bloggade. Har haft lite otur och varit sjuk ett bra tag nu. Det har varit många vänder till vårdcentral och sjukhus men nu ska jag snart få komma till experter på området. Troligen är det nåt med njurarna och ovanpå det har jag haft en långvarig förkylning och hög feber ett tag. Hoppas att allt blir helt bra snart. Är på bättringsvägen men har fortfarande en del ryggont och ibland illamående.

Har iaf varit duktigt och fort skrivit min hemtenta trots krämporna, känns skönt! Är rätt nöjd med den trots allt. Har dock en kompletteringsuppgift kvar att ta tag i nån dag med, men det ordnar sig.

Hade hoppats kunna åka ner till stugan i blekinge med mamma denna helgen och ha lite höstmys men vi får skjuta upp det två veckor tills jag mår helt bra. Längtar tills dess. Då vill jag tända en brasa och äta god mat i vår gamla mysiga stuga.

Imon blir det fika på stan med Lelle :) Håll tummarna för att min kropp är med mig så det blir av och att jag orkar ta mig till skolan imon för första gången på 9 dagar.

Ha det fint! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0