Spelkväll

Hej!

Igår var jag på Vasastan med klassen och drack öl. Vi var bara 8 av 22 som kom men det var kul ändå =) Fick pratat lite mer med folk och lära känna dom mer. Hoppas på fler såna här grejer så man får en bra sammanhållning i klassen =)

Idag hade vi en ny föreläsare som pratade om demokrati och om Platon och hans idealstat. Det var roligt, föreläsaren var rätt provocerande och intensiv så han pressade oss lite och försökte knäcka våra argument med motargument. Det var väldigt intressant o tiden bara rann iväg. Helt klart bästa föreläsaren hittills.

Ikväll har Lelle o Richard varit här på spelkväll. Vi började med att göra varma mackor med mozarella, pesto, skinka, tomat, tonfisk mm, mumsigt! Sedan hade lelle med sig en äpplepaj också. Vi spelade geni, blokus och rappakalja - en väldigt mysig kväll :) Sedan var det dags för Heroes, helt klart den bästa serien!!

Annars är det mest läsning som gäller nu, har 700 sidor tills onsdag då vi får hemtentan ska va vara på 12 sidor.. Men men, det blir till att sålla ut det viktigaste tills dess.

Kommentarer
Postat av: Em

ÅÅå Blokus är faktiskt riktigt kul:)

2008-09-19 @ 17:07:59
Postat av: Lina

Va mysigt det låter med spelkväll. Vad är Blokus för spel? Jag måste dock protestera mot en sak du skrivit.. Att Heroes är bästa serien.. Fel, Friends är överlägset bäst!! :)

Ha en härlig kväll vännen. Kramar i massor!

2008-09-19 @ 18:10:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0