Brrrr...



Brrr va kallt det är i vår lägenhet nu på vintern! På sommarn dör man nästan av värmeslag och nu för jag istället gå klädd i fårtofflor, varm tröja, fleecetröja och handvärmare! Sgs är inte direkt generösa med värmen här. Elen ingår dock i hyran så man skulle kunna sätta på ugnen och ha öppet luckan som en extra värmekälla ;) Har hört att nån gjort det hehe..

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej vännen! Jobbigt att det är så kallt i lägenheten.. Så borde det egentligen inte få vara. Ring SGS och säg att dom ska höja värmen! Annars får ni väl driva ärendet ännu längre om dom skulle vägra. Är det i alla eller bara i eran lägenhet det är kallt? Du får införskaffa massvis med värmeljus och ställa överallt, då blir det både varmt och mysigt. Även ugnen lät som ett bra knep. ;) Nu ska jag sova.. Massa kramar!

2008-11-16 @ 22:41:46
URL: http://lillaemmalina.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tror det är kallt i fler lägenheter. temperaturen ska vara 20 grader mitt i rummet men ibland undrar jag om det verkligen är det. Får väl ta och mäta nån dag. Sen blir man ju extra kall när man sitter still länge, typ när man pluggar.

2008-11-17 @ 22:02:19
URL: http://sofiakarlssons.blogg.se/
Postat av: Em

Låter precis som min lägenhet...har också övervägt ugnsluckan..Har fått en värmefläkt nu, hoppas att det fungerar när det är olidligt. Och kanske lite ekonomiskare för mig som betalar elen.

2008-11-18 @ 17:20:04
Postat av: Mamma

Usch det är inte roligt att sitta still när det är kallt. Låter som att vi skulle kunna träffas i Lerum någon lördag eller söndag innan jul.

Kramar från mamma

2008-11-20 @ 21:22:09
Postat av: Elisabeth

Usch stackare!ja fryser jämt hur varmt det än är så ja förstår:) Tänd massa ljus, värmelus är faktiskt en bra värmekälla.. när man har tänt några stycken. Jag skulle tagit en vaarm lååång dusch också:) mina knep! puus

2008-11-25 @ 12:47:31
URL: http://elisabethsimonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0