Torsdagsmys
Idag såg jag ett recept i Metro som jag ville pröva: renskavslasagne med fetaost. Var o handlade grejer till det o satte igång att laga. Det var jätteenkelt och väldigt gott! Dukade lite fint och satte på lugn musik, kändes som en fredag :)
Här får ni receptet:
240 g renskav
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
100 g svamp (jag hade kantareller =))
5 tomater
200 g fetaost
10 st lasagneplattor
salt och peppar
Skala och finhacka lök och vitlök.
Grovhacka svamp och tomater.
Lägg i skav, lök och vitlök.
Fräs i cirka 2 minuter. Rör om.
Tillsätt tomathacket. Salta och peppra.
Låt småkoka under lock i cirka 15 minuter.
Sätt ugnen på 175°C.
(från menyse.com)
Imorgon bär det av till Örebro för att hälsa på Lina. Ska bli jätteskoj!! :)
En liten höstbild från mitt fönster
Kommentarer
Postat av: Lina
Det ser jättegott ut! Hur smakar renskav? I Lappland i somras åt vi renkött, är det samma sak? Var det dyrt? Annars kanske man kan ta det som standard istället för köttfärs. :) Japp, imorn kommer du! :) Ska bli jätte jätteroligt!! Ses då! Kraaam!
Trackback